Realisaties

Omgevingsvergunning & Milieucoördinatie - Sproeistoffenhandelaar

Een bedrijf gespecialiseerd in de handel van gewasbeschermingsmiddelen verplaatste zijn activiteiten naar een nieuwe locatie. Adviesbureau Decock werkte nauw samen met de aangestelde architect en VR-deskundige om dit prestigieus project bestaand uit een opslagmagazijn, kantoren en een parking te realiseren. Onze milieucoördinator werd aangesteld om de voorwaarden opgelegd in de omgevingsvergunning verder op te volgen.

Functiewijziging - Vakantiewoning

Voor de bedrijfswoning van een voormalige boerderij in de Westhoek werd een functiewijziging bekomen. De woning werd omgebouwd tot een vakantiewoning voor groepen tot 25 personen.

Omgevingsvergunning - Truckwash

Een Iepers bedrijf gespecialiseerd in het reinigen van bulk- en tankwagens bouwde enkele jaren geleden een volledig nieuwe vestiging.

Adviesbureau Decock begeleidde hen bij de aanvraag van de omgevingsvergunning welke o.a. het reinigen van vrachtwagens met inerte en biologische stoffen en het behandelen en lozen van bedrijfsafvalwater omvat.

Omgevingsvergunning - Traiteurszaak

Adviesbureau Decock begeleidde succesvol de aanvraag voor de bouw van een nieuwe traiteurszaak in Langemark-Poelkapelle.

Omgevingsvergunning - Mestverwerkingsinstallatie

Een landbouwbedrijf met een 3000-tal mestvarkens werd uitgebreid met een mestverwerkings- en biothermische drooginstallatie voor de verwerking van 60 000 ton mest per jaar. Adviesbureau Decock begeleidde het bedrijf bij het uitdenken van de plannen en het aanvragen van de omgevingsvergunning.